Share

Fysiomobiel Costa Blanca

fysiomobielMirjam Mosch
De fysiotherapeut aan huis, zonder extra kosten.
Fysiomobiel is een praktijk voor fysiotherapie die uitsluitend aan huis behandelt. Iedereen die tijdelijk of permanent aan de Costa Blanca, omgeving Benidorm, verblijft, kan van deze service gebruik maken.
Fysiomobiel werkt aan de Costa Blanca, Spanje, in de omgeving van: Albir, Altea, Alfaz del Pi, La Nucía, en Benidorm.

Fysiomobiel biedt het volgende
Fysiotherapie
Massage
Revalidatie (na operatie)
Advies bij aankoop/huur van revalidatiehulpmiddelen, zoals rolstoelen, loophulpmiddelen, steunkousen, etc.
Persoonlijke begeleiding bij afvallen

Fysiotherapie
Een tenniselleboog, zweepslag, spit, nek- en schouderpijn, hoofdpijn etc. kunnen erg lastig zijn. Dit zijn acute aandoeningen en kunnen goed behandeld worden. Elke klacht heeft zijn eigen therapievorm: massage, oefentherapie of fysische technieken met apparaten. Bij revalidatie, na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie, help ik mensen weer mobiel te worden. Ook de gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Zoals bijvoorbeeld de gevolgen van Parkinson, MS, beroerte, COPD, hartfalen en fysbromyalgie.

Massage
Er zijn kwalen waarmee u niet meteen naar de dokter loopt, bijvoorbeeld, een stijf vermoeid gevoel in de nek of schouders. Fysiomobiel behandelt o.a. op speciale massagestoelen.
Op deze massagestoel neemt u een zittende houding aan. De armen en het hoofd worden op een zeer comfortabele en anatomisch juiste wijze ondersteund. Op deze manier kunt u in een optimale houding gemasseerd worden. Ook kunt u in een liggende positie behandeld worden op een behandelbank.
Massage is een goede oplossing voor bijvoorbeeld hoofdpijnklachten. De oorzaak van hoofdpijn komt vaak door spanningen en slechte doorbloeding vanuit de nek. Door massage wordt de bloedcirculatie bevorderd, waardoor de klachten afnemen.

Telefoon 699 927 663
Website: fysiomobiel.com

Share

Comments are closed.

Op de Kaart