Share

Gezondheidscentrum Clinica Benissa

Clínica Benissa
Een gezondheidscentrum naar Nederlands model met, naast huisartsenzorg verschillende disciplines als psychologie, medische pedicure en verschillende medische specialismen: oogheelkunde, dermatologie, KNO, plastische chirurgie, en een tandartsenpraktijk.
Er zijn voorzieningen voor ECG´s, laboratoriumonderzoeken, longfunctiemetingen en gehoortesten. We doen de INR test (controle testen bij gebruik van medicijnen voor antistolling) in eigen beheer. Indien nodig verrichten we kleine chirurgische ingrepen. Er is een speciale aandacht voor kinderen, waarbij we U helpen met het vaccinatieprogramma aan te passen aan de Spaanse situatie. We doen periodieke screeningsonderzoeken aangepast aan Uw persoonlijke medische situatie en we verzorgen officiële sport- en andere keuringen. Wij geven adviezen voor reizigersvaccinaties.
Wij spreken Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans.

Spreekuren
maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, het liefst volgens afspraak om iedereen ruim te kunnen inplannen en geen wachttijden te krijgen. ´s Middags is er tijd voor huisbezoeken (ook in de Jalónvallei) en andere zaken. U kunt voor dringende gevallen op het noodnummer 639 60 42 69 terecht. De nacht en weekenddiensten worden met collega´s uit de omgeving gedaan en daarvoor gebruikt U hetzelfde noodnummer.
Informeer altijd naar de verzekering vóór u een afspraak maakt.

Clinica Benissa
Avenida País Valencia no 19, Benissa
De doorgaande hoofdweg van Benissa (de N332) naast Martinez Muebles tegenover de Costa Blanca Nachrichten
Tel. +34 965 733 157
Voor spoedeisende situaties +34 639 60 42 69
Website: clinicabenissa.com
Facebook: Clinica-Benissa

Share

Comments are closed.

Op de Kaart