Share

Joannes de Deo

Thuiszorg, wijkverpleging en thuiszorgwinkel

Al jarenlang een begrip aan de Costa Blanca. Joannes de Deo heeft veel Nederlandse cliënten, die tijdelijk of permanent zorg nodig hebben. In de loop der jaren hebben echter ook steeds meer mensen met een andere nationaliteit de weg gevonden. Het team bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook Spaans-, Engels- Duits- en Franstaligen ontbreken niet. Desgewenst is ook een maatschappelijk werkster beschikbaar. Joannes de Deo werkt samen met huisartsen, specialisten en de Seguridad Social.

Persoonlijke verzorging 
Wassen op bed, douchen of baden, wondverzorging, verband wisselen, smetplekken controleren en verzorgen, mobiliseren (o.l.v. fysiotherapeut oefeningen doen), uitzetten en toedienen van voorgeschreven medicatie, haren wassen, scheren, nagels knippen, steunkousen aantrekken etc.

Verpleging
Handelingen die verricht dienen te worden door een gediplomeerd, BIG geregistreerd verpleegkundige, bijvoorbeeld stoma-verzorging, catheder, injecties etc.

Huishoudelijke verzorging|
Boodschappen doen, huis schoon en opgeruimd houden, maaltijden bereiden. Dieren verzorgen en/of uitlaten. Planten verzorgen. Bedden verschonen, wassen en strijken, etc.

Ophalen en brengen
Op aanvraag vervoer van en naar de luchthaven (of bushalte). U wordt dan op uw tijdelijk woonadres geïnstalleerd. Uitpakken, boodschappen etc.

Uitstapjes
Naar een terrasje voor een kopje koffie, een wandeling, winkelen of een bezoek aan een attractie, dierenpark of interessante plek.

Nachtdiensten
24 uur zorg mogelijk. De kosten voor een nacht zijn afhankelijk van de gevraagde zorg. Het kan bijvoorbeeld een slaapdienst zijn (aanwezig in geval zorg nodig is) of een waakdienst (naast het bed blijven).

– Terminale- en palliatieve zorg op aanvraag.
– Begeleiding bij reizen (vluchten) op aanvraag.

Hulpmiddelen
Verhuur van: Rolstoel, rollator, po- douchestoel, scootmobiel, transferstoel, tillift.

U kunt bij onze winkel terecht voor:
Bedverhogers, braces, supports, toiletverhogers, steek, urinal, badplanken,
Antidecubites zitkussens en – matrassen. Comfort slaapkussens en neksteunen, Mitellas en veel andere artikelen.

Ook moderne comfort-schoenen en silliconen inlegzolen.

Speciale service
Kapster en/of de schoonheidsspecialiste bij u thuis. Of u wordt gehaald en gebracht naar de salon.

Plaza de la Constitucion 1, bajo – Teulada
Telefoon 966 487 001 / 630 207 976.
Open maandag t/m vrijdag 10.00 – 14.00 uur.
Website: joannesdedeo.nl
Email: info@joannesdedeo.nl

Share

Comments are closed.

Op de Kaart