Share

Dr. Max Meertens

Nederlandse huisarts in Benissa
Max Meertens is sinds 1994 werkzaam als huisarts in Spanje. Na de basisarts- en huisartsenopleiding gedaan te hebben in Maastricht heeft hij een periode in Guatemala als dokter ervaring opgedaan met tropengeneeskunde en enige tijd gewerkt in verschillende praktijken in Nederland om zich daarna vrij te vestigen in Benissa. Wat hem het meeste aantrekt van het werken in Spanje is de vrijheid om de praktijk te organiseren zoals het naar zijn idee het prettigst is. Dat wil zeggen: veel tijd voor alle patiënten en geen overvolle agenda’s.

Nederlands BIG geregistreerd huisarts

Clínica Benissa
Een gezondheidscentrum naar Nederlands model met, naast huisartsenzorg verschillende disciplines als psychologie, medische pedicure en verschillende medische specialismen (oogheelkunde, dermatologie, KNO, plastische chirurgie). Er is ook een tandartsenpraktijk.
Er zijn voorzieningen voor ECG´s, laboratoriumonderzoeken, longfunctiemetingen en gehoortesten. We doen de INR test (controle testen bij gebruik van medicijnen voor antistolling) in eigen beheer. Indien nodig verrichten we kleine chirurgische ingrepen. Er is een speciale aandacht voor kinderen, waarbij we U helpen met het vaccinatieprograma aan te passen aan de spaanse situatie. We doen periodieke screeningsonderzoeken aangepast aan Uw persoonlijke medische situatie en we verzorgen officiële sport- en andere keuringen. Wij geven adviezen voor reizigersvaccinaties.

Spreekuren
maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, het liefst volgens afspraak om iedereen ruim te kunnen inplannen en geen wachttijden te krijgen. ´s Middags is er tijd voor huisbezoeken (ook in de Jalónvallei) en andere zaken. U kunt voor dringende gevallen op het noodnummer 639 60 42 69 terecht. De nacht en weekenddiensten worden met collega´s uit de omgeving gedaan en daarvoor gebruikt U hetzelfde noodnummer.

Clinica Benissa
Avenida País Valencia no 19, Benissa
De doorgaande hoofdweg van Benissa (de N332) naast Martinez Muebles tegenover de Costa Blanca Nachrichten
Tel. +34 965 733 157

Share

Leave a Reply

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1.154 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Op de Kaart